Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) продовжує зараз будувати кар'єру на території Російської Федерації і активно вести сторінку в соціальній мережі Instagram, частенько радуючи шанувальників всілякими фото і відео, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Зараз вона вирішила поділитися сюрпризом для любителів її творчості. Адже з'явився ремікс на улюблену мільйонам людей пісню під назвою"Наполовину". Його підготували Filatov & Karas - Дмитро Філатов та Олексій Осокін. На Youtube композиція також була опублікована в супроводі з анімованою картинкою.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

"Мої дорогі, а ось і сюрприз для всіх моїх шанувальників️ ️ Прем'єра реміксу на улюблену мільйонам пісню "НАПОЛОВИНУ" by @filatovkaras ️ повне відео вже на моєму YouTube-каналі. Смотрите дивіться, слухайте і діліться враженнями️️", - написала Ані Лорак у підписі до публікації.

"Незвично вийшло)🔥", "Дуже круто🔥 💥❤", "Вау, як же це круто!😍😍😍", "Дуже круто вийшло😍 😍", "Клас. Спасибі, рідна, за прем'єру! 😘 😍Дуже крутий трек", "Ані це розрив🔥🔥 порве всі чарти", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, 42-річна Ані Лорак вразила фігурою в пікантному купальнику: "Роздягнений"

Як повідомляв Знай.ua, на Мальдівах з колишнім чоловіком? Ані Лорак мало не втратила пишний бюст у скромному купальнику

Також Знай.ua писав, ані Лорак оголила на Мальдівах стрункі ніжки: "Пора прийняти вітамін"