Невідомий відкрив стрілянину по людях На складі в американському Індіанаполісі.

За інформацією місцевих ЗМІ загинули п'ятеро людей. Ще кілька поранені, передає телеграм-канал LIFE SHOT.

Офіційна інформація уточнюється.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Це як повідомити, що сонце зійшло", "Кур'єру не виплатили гарантований дохід, ось і розлютив....", "в Америці вічно треш твориться", " традиційна американська забава - стрілянина по беззбройних.Як у нас опудало на Масляну палять" ," для мене не новина. Там стріляють із завидною регулярністю", - писали в коментарях користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В американській школі пролунали постріли, кілька людей отримали поранення. Поліція американського міста Ноксвілл (штат Теннессі) повідомила про стрілянину в місцевому навчальному закладі Остін-Іст. Відомо, що в результаті інциденту постраждали кілька людей, у тому числі співробітник поліції.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Невідомий розстріляв покупців у супермаркеті, багато загиблих: довелося викликати спецназ. У штаті Колорадо невідомий чоловік відкрив вогонь з бойової зброї по відвідувачам супермаркету. Відомо, що в результаті нападу загинуло десять осіб, у тому числі один поліцейський.

Також «Знай.иа " писав, що Молодий чоловік "стратив" шістьох жінок: заходив в салони і розстрілював. У Сполучених Штатах Америки 21-річний хлопець розстріляв вісьмох людей, шестеро з яких були дівчатами-азіатками.