Як відомо, в Україні триває показ одного з найпопулярніших вокальних проектів "Голос країни". У суперфіналі мріє опинитися кожен, але, на жаль там обмежена кількість місць.

Цього разу на сторінці телеканалу 1+1 в соціальній мережі Instagram з'явився ролик, де розповіли про команду Наді Дорофєєвої. У неї залишилося всього два учасники, як і У інших тренерів.

Співачка боротиметься тепер за перемогу разом з Іллею Ніколаєнко та Сергієм Лазановським.

Перший хлопець під час першого прямого ефіру виконав композицію Земфіри - Чекай мене. Виконання зачепило як глядачів, так і тренерів. Це допомогло йому залишитися в проекті далі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Далі був Сергій Лазановський, якого незадовго до цього в шоу повернули глядачі. Він виконав пісню "Черемшина", і це виконання також зворушило всіх навколо.

Тепер, в неділю, 18 квітня хлопці змагатимуться за місце в суперфіналі. Хто з них опиниться там вирішать саме глядачі.

Коментарі під постом, фото: скіншот: скріншот
Коментарі під постом, фото: скіншот: скріншот

У коментарях під постом думки розійшлися: одні вважають, що пройти далі більше гідний Ілля, а інші вболівають за Сергія. "Все ще попереду". Найімовірніше, всіх нас чекає під час ефіру важка боротьба.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Раніше ми повідомляли, Дорофєєва показала улюблених чоловіків, все молодше Дантеса.

Як повідомляв "Знай.uа", Дантес показав, як виглядав до весілля з Дорофєєвою, українці ледь дізналися.

Також "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва вирушила до бедуїнів, нафарбували очі золою і пригостили кавою.