Відомий український тренер проекту "Зважені та щасливі", а також колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто ділиться з шанувальниками не тільки яскравими фотографіями, але і важливою інформацією. Цього разу вона підняла важливу тему домагань у громадських місцях.

"Хочу підняти сьогодні дуже серйозну тему-домагання в громадських місцях і як цьому протидіяти. ❗️Ви знали, що 75% жінок зазнавали домагань у громадських місцях? А 86% свідків не знають, як діяти в таких випадках. Що ви зробили б, якби побачили подібну ситуацію? Я задумалася, що і як я можу зробити", - пише Марина.

Боржемська опублікувала фото, де на руці намалювала букву D, яка означає метод 5D-розроблений набір тактик, які допоможуть в ситуаціях, коли ви стали свідком домагання.

️Distract-дійте на відволікання. Зробіть вигляд, що Ви знайомі або запитаєте, котра година.

️Delegate-заманюйте інших. Покличте того, хто може вам допомогти і попросіть втрутитися.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

️ Document-документуйте. Знімайте на відео, фотографуйте, записуйте на диктофон все, що бачите. Запропонуйте використовувати, як доказ.

️Direct-допоможіть прямим втручанням. Звертайтеся до людини, яка домагається із закликом припинити. Але не вводьте себе в небезпеку.

️Delay-допоможіть після. Постарайтеся підбадьорити людину, якого домагалися. Скажіть, що провини Його тут немає.

Шанувальники в коментарях подякували тренеру, що вона піднімає таку важливу тему і відзначили користь даної інформації.

Раніше ми повідомляли, колишня дружина Узєлкова Боржемська назвала головні принципи виховання дітей.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Узєлкова Боржемська показала себе в купальнику і нарвалася на хвилю критики.

Також "Знай.uа" писав, що колишня Узелкова готує живіт до літа-кілька простих вправ.