Рятувальники України приходять на допомогу не тільки людям, які потрапили в небезпеку, а й братам меншим, які часто заганяють себе в складне становище. Про найцікавіші випадки розповіли в МВС України в Facebook.

"Ох вже ці наші непосидючі брати менші, пухнасті бешкетники! На # Кіровоградщині протягом доби 15 квітня рятувальники тричі звільняли домашніх улюбленців з різних колотнеч . У селищі Смоліне, за допомогою триколінної драбини зняли кота з високого дерева, в місті Гайворон дістали собаку з глибокої ями, а в Новоукраїнці вивільнили собаку, яка застрягла в металевій огорожі", - сказано в повідомленні.

Також У ДСНС України розповіли про порятунок маленького цуценя, який впав у 15-метровий покинутий колодязь.

"Почнемо Ранок з новини про успішне порятунок маленького чорному носику. Так, напередодні ввечері в селищі Самарське, Петропавлівського району, на #Дніпропетровщині, щеня впало в покинутий колодязь на глибину близько 15 метрів. Бійці # ДСНС за допомогою мотузки і в апараті на стислому повітрі спустилися до пухнастого малюка і підняли його на поверхню. Цуцик живий, здоровий і вже в безпеці", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми повідомляли, з дворічного хлопчика витягли дві сотні магнітів без єдиного надрізу, півроку ніхто не міг зрозуміти, що відбувається.

Як повідомляв "Знай.uа", коли захищати Україну не тільки покликання, а мрія дитинства, потужна сповідь лейтенанта з Донбасу.

Також "Знай.uа" писав, що сміливі школярі в останню хвилину врятували бездомного собаку, що несло на крижині.