16 квітня 2021 року стало відомо, що відомому Виконавцю Тиме Білоруських Білоруський суд виніс вирок у справі про незаконний обіг і зберігання наркотичних речовин.

Автор всіма улюблених хітів "Незабудка" і "Мокрі кроси" отримав два роки "домашньої хімії". Артист не буде відправлений у в'язницю і позбавлений волі. Тимофій Андрійович Морозов залишиться вдома, проте буде змушений дотримуватися ряду правил і протягом тривалого часу постійно відзначатися в міліції.

Тіма Білоруських, скріншот: Youtube
Тіма Білоруських, скріншот: Youtube

Тіму білоруських поставлять на облік в кримінально-виконавчій інспекції, і йому буде заборонено вживання навіть слабоалкогольних напоїв. Крім того, міліція і сама буде навідуватися до Виконавця протягом терміну, а після 19:00 він буде зобов'язаний перебувати вдома. Хоча на роботу або навчання ходити дозволено по строго обмеженому маршруту.

Також співак зізнався, що вживає наркотичні речовини з шістнадцяти років. Він курив гашиш до моменту становлення відомою особистістю, але коли з'явилися грошові кошти - перейшов на кокаїн. У день затримання разом з другом відправився саме за ним, але йому підкинули амфетамін.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тіма Білоруських, скріншот: Youtube
Тіма Білоруських, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Тіму Білоруських викликали до суду через наркотики: загрожує позбавлення волі на 5 років.

Як повідомляв "Знай.ua", Тіме Білоруських світить не тільки в'язниця, а й повна втрата імені: мільйонний Instagram вже видалили

Знай.ua писав, Тіму Білоруських можуть позбавити волі через наркотики: музикант пішов на угоду