33-річний український боксер Василь Ломаченко має величезну аудиторію шанувальників у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать майже два мільйони людей.

Зараз боксер вирішив поділитися зі своєю аудиторією свіжими кадрами, які були зроблені під час зйомок для бренду одягу LOMUS, яку він випускає в колаборації зі своїм кумом і другом Олександром Усиком.

Також Ломанченко не забув підбадьорити свою аудиторію мотиваційною цитатою.

"Зберігайте позитивний настрій у всьому, що ви робите. Якою б серйозною не була ситуація навколо",- написав спортсмен.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Посміхаємося і пашем🔥 🙌 🏼", "замість того, щоб грати у відеоігри і знімати відео з самооцінкою, бийтеся з ким-небудь, поки всі не забули ваше ім'я", " це точно!!! Згодна на💯", "Вася красава", " тебе пограбували в останньому бою, братан, продовжуй тиснути! Ти як і раніше кращий", "приємно бачити чемпіона в тому рингу, в якому сам тренуюся", " коли будеш боксувати, Вася?",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ломаченко після бою з Лопесом ліг під ніж хірурга - 12 раундів практично з однією рукою: "відколов шматок..." Василь Ломаченко після поразки від американця Теофімо Лопеса переніс операцію. Виявилося, що перед боєм Лома отримав травму плеча, відколів хрящ, про що ніхто з команди боксера не підозрював.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Важкоатлет Олександр Усик побився з кумом Василем Ломаченком: "дівчинці не можна бити мужика". Олександр Усик влаштував поєдинок з Василем Ломаченком поза боксерським рингом

Також «Знай.иа " писав, що Боксер-чемпіон Василь Ломаченко підкорив українок майже голий, в одних мокрих трусах. Кілька днів тому Ломаченко опублікував цікаве відео в соціальній мережі Instagram.