У суботу, 17 квітня, на території України очікується досить різноманітна погода. Так, буде сонячно на Півдні і одночасно дощитиме на Півночі країни.

За прогнозом синоптиків Укргідрометцентру, максимальна температура повітря становитиме +14 градусів, а мінімальна – +8 градусів.

Так, на Сході країни вийде сонце, температурі повітря буде в межах +11 +16 градусів. Найхолодніше буде на Львівщині – стовпчики термометрів опустяться до +8 +10 градусів. Також там очікується мокрий сніг.

У південно-західних областях обіцяють сонце +10 +12 градусів. Лише на Вінниччині повітря буде прохолодно – +8 +10 градусів.

У північних областях пройдуть дощі та мокрий сніг. Однак температура повітря буде теплою – +12 +14 градусів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Києві в п'ятницю дощитиме. Температура повітря в столиці складе +9 +11 градусів.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці написала, що на Заході і Півночі температура може місцями опуститься до +4 +9 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

17 квітня відзначається день пам'яті преподобного Йосипа, піснописця і творця канонів. Наші предки помітили, якщо вдень жарко, а вночі прохолодно – до гарної погоди на найближчий час.

погода на 17 квітня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про "тепловий вибух" у квітні: "Сміливо на свіже повітря".

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.