На телеканалі СТБ, а також на офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, з'явилася інформація про повернення легендарного шоу на екрани країни.

Стало відомо, що до 30 - річчя незалежності України готується особливий подарунок для всіх городян-новий сезон "Україна має талант". Всеукраїнський кастинг вже розпочався, а прем'єра відбудеться восени.

"Україна має талант", скріншот: Youtube
"Україна має талант", скріншот: Youtube

"З початку 2021 року СТБ-лідер зростання серед великих телеканалів. До кінця березня ми виросли на 27% відносно минулого року і міцно закріпилися на лідерських позиціях. А на осінь у нас грандіозні плани — адже це особлива дата для України. СТБ завжди був каналом великих подієвих шоу, які об'єднують у телеекранів всі сім'ї країни, дарують найяскравіші емоції: дивують, смішать, вражають, викликають захоплення. Цієї осені "Україна має талант" об'єднає країну гордістю за свій народ", - йдеться в повідомленні.

Анкети можна заповнювати на сайті СТБ, якщо ви впевнені, що володіє яким-небудь талантом і хочете стати учасників легендарного проекту. Кращі відеозаписи будуть опубліковані на сторінках проекту і СТБ в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Гриша Решетник змусив Юлю "Зайку" віддати побачення з "Холостяком" Джесіці

Як повідомляв "Знай.ua", Юлі "Зайцю" розкрили ймовірну переможницю " Холостяка": "СТБ очищають Богдан"

Знай.ua писав, ідеальний сімейний рецепт паски до Великодня 2021 від Тетяни Литвинової з " МастерШеф"