Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, в 7 випуску проекту дівчата вирушили з "холостяком" на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх. Там відбулося групове побачення з Джесікою та Анною Богдан. Варто зазначити, що на зустріч з Михайлом повинна була піти Юлія "зайка", проте в підсумку вона віддала побачення Джесіці.

У своєму Instagram дівчина розповіла свою версію того, що сталося в Єгипті.

"Коли ми летіли в Єгипет, я уявляла собі море, пляж 🏖️, сонце ️☀️ і ми з Мішею удвох 🥰. 🙁 На ділі ж, 7 дівчат, Гриша і дурні шашки, в які я не грала зі школи ️🤦‍♀️ Що мене зіллють, в разі програшу, я зрозуміла, як тільки Гриша розділив нас на команди. Він, наче навмисне прирік мене на цю долю. Тільки навіщо? 😥

Серед нас всіх, грати стерпно вміла лише Даша і перемогла вона одна. І так уже склалося, що і програла лише я одна. Покарання - віддати своє побачення іншій учасниці 😭. Чи вірю я у випадковості - так, але не в такі очевидні. Як тільки дівчатка визначили найслабшу ланку, Гриша, як вправний фокусник, дістав з кишені конверт із запрошенням на побачення для мене і ще однієї учасниці.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Зайка" Юля, скріншот: СТБ
"Зайка" Юля, скріншот: СТБ

Спочатку, я вирішила, що не віддам свою зустріч з Мішею. Зрештою, я ж сюди не в шашки прийшла грати 🤷🏻‍♀️!!! Але мені чітко дали зрозуміти, що правила є правила і вибору немає. Я бачила, як співчутливо на мене дивилися всі дівчата, шкодуючи і ховаючи мою історію з Мішею 😭

Зрозумівши, що змінити нічого не зможу, я віддала побачення тій дівчині, яку воно порадувало б найменше і віддалило б її індивідуальне побачення з Мішею 👿

😟 Після, я піднялася в номер, закрилася у ванній і ридала через безвихідь і несправедливість. Чому шашки повинні відігравати вирішальну роль у наших почуттях?" - написала Юля.

Нагадаємо, Юлі "зайці" розкрили ймовірну переможницю "Холостяка": "СТБ очищають Богдан".

Як повідомляв портал Знай.uа, Гриша Решетник змусив Юлю "зайчика" віддати побачення з "Холостяком" Джесіці.

Також портал Знай.uа писав, що "холостяк" Заливако подарував перший поцілунок в Єгипті своїй "подрузі": "Вимушений".