У мережі з'явилися чутки про те, хто з учасниць 11 сезону "Холостяка" покине проект в наступному випуску.

Відповідна інформація з'явилася на фан-акаунті шоу в Instagram.

11 сезон "Холостяка" з Михайлом Заливако надзвичайно підстьобнув увагу глядача через незвичайних учасниць і переваг героя. Глядачі вже давно визначили для себе переможницю, якою стала Юлія "Зайка" Бельченко, проте за чутками, дівчина покине проект ще до фіналу, а серце бізнесмена завоює Ганна Богдан.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Вже цієї п'ятниці на телеекранах з'явиться 7 випуск проекту, який дівчата проведуть на відпочинку в Єгипті. "Холостяк" підготував масу неоднозначних моментів, які засмутили дівчат до сліз. А на фан-сторінці проекту вже навіть анонсували, хто з дівчат поїде додому.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Їй виявилася та сама "переможниця" глядачів Юлія Бельченко. Шанувальники помітили, що у дівчини, яка покине проект, білий манікюр, високий хвіст і сережки, які відповідають образу "зайчика" на церемонії троянд.

Пост фан-сторінки "Холостяка" в Instagram / скріншот
Пост фан-сторінки "Холостяка" в Instagram / скріншот

У коментарях же глядачі шоу були засмучені відходом дівчини, проте багато хто став заперечувати цей факт, заявивши, що деякі моменти не сходяться. Знайшлися і ті, хто зрадів догляду Юлії, оскільки вважають її "не адекватною".

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що передбачувана переможниця " Холостяка "Ганна Богдан розкрила Їхні стосунки:"Перший".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Заливако перетворив фавориток в "сірих мишок з дрібними очима" заради допомоги малюкам.

Також Знай.uа писав, що Юлія "Зайка" розповіла, як їй вдалося домогтися спілкування і поцілунку з Михайлом Заливако.