Популярна російська співачка, колишня кохана репера Тіматі Алекса поділилася зі своїми шанувальниками дуже радісною подією. Дівчина вперше стала матусею, у 33-річної виконавиці народилася дівчинка.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Алекси в мережі Instagram.

Публікація Алекси, скріншот: Instagram
Публікація Алекси, скріншот: Instagram

"16 квітня у нас народилася прекрасна, здоровенька донечка. Ми так мріяли про це і ось вона тут, в теплих обіймах мами і тата. Ласкаво просимо, Крихітка. Головне - рости здоровою, а ми завжди поруч", - розповіла Алекса.

Алекса, фото: Telegram
Алекса, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Алекса, фото: Telegram
Алекса, фото: Telegram

Також цікавий той факт, що під публікацією відзначилися деякі зірки російського шоу-бізнесу. "А я вже бачила. Мої лапочки, вітаю", - написала співачка Ірина Дубцова. "Вітаю! Щастя донечці", - додала виконавиця Катя Лель. "Вітаю", - сказала співачка Ханна.

Спадкоємицю Алекса народила від фітнес-тренера В'ячеслава Дайчева, який співпрацює з багатьма зірками. Заради неї він пішов від своєї дівчини, яка збиралася за нього заміж і навіть була вагітна. Додамо, що Дайчев і Алекса кілька місяців тому зіграли пишне весілля.

Раніше повідомляли, фаворитки влаштували розбірки через "холостяка" Тіматі: "Ну нафіга?".

Як повідомляв Знай.uа, найвідоміший Холостяк похизувався, скільки у нього сантиметрів: "Виходить, мінус три".

Знай.uа писав, від Кріштіану Роналду і Бредлі Купера до Тіматі: Ірина Шейк спантеличила новим фото.