Вже в неділю, 18 квітня, відбудеться півфінал шоу "Голос країни", в якому змагатимуться двоє учасниць з команди Тіни Кароль.

Відповідний пост з'явився на сторінці проекту в Instagram.

Відомо, що вже завтра учасники "Голос країни" змагатимуться в півфіналі за місце в суперфіналі шоу. З кожної команди постане по два виконавці, один з яких повинен буде покинути проект. Глядачам вирішили нагадати, хто буде битися за тренера Тіну Кароль.

У півфіналі українську виконавицю представить диспетчер далекобійників Катерина Гладій, яка виступить разом з лідером групи "Друга ріка" Валерієм Харчишиним. Другою учасницею стане дівчина з незвичайним тембром Юлія Тимочко, якій глядачі пророкують перемогу. Ця учасниця заспіває в дуеті з солісткою групи KAZKA Олександрою Зарицькою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У коментарях шанувальники шоу розійшлися в думках, хто повинен вибороти собі перемогу, проте відзначили, що бажають перемоги саме команді Тіни Кароль.

Раніше одна з учасниць Юлія Тимочко звернулася до глядачів "Голосу країни" з проханням про підтримку в півфіналі і під час голосування. Вона зазначила, що підтримка українців їй дуже важлива.

Нагадаємо, що глядачі " Голосу країни "видали, хто переможе в 11 сезоні:"залишилося зовсім небагато".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дорофєєва розповіла, що для неї було найскладнішим, як тренера.

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль відповіла відомому ведучому славі Дьоміну на важливе питання.