Київський футбольний клуб "Динамо" обіграв своїх донецьких суперників "Шахтар" на матчі 22-го туру чемпіонату України з рахунком 1:0.

Матч між "Динамо" і "Шахтарем" пройшов у суботу, 17 квітня, на НСК "Олімпійський" у Києві. У першому таймі жодна з команд не поспішала брати на себе ініціативу і забивати супернику гол, проте все вирішила помилка футболіста "гірників".

На 37-й хвилині Маркос Антоніо сфолив на Олександрі Андрієвському і "заробив" пенальті. Арбітр Катерина Монзуль після наради з відеоасистентами не відзначила своє рішення. Саме завдяки пенальті "Динамо" вдалося заробити перший гол – його забив Карлос де Пена.

Динамо-Шахтар / фото : twitter.com/dynamokyiv
Динамо-Шахтар / фото : twitter.com/dynamokyiv

Другий тайм також не здивував фанатів активною грою. Власне, в ньому жодна з команд не забила гол супернику. Кияни грали другим номером, а гравці "Шахтаря" занадто передбачувано атакували і не змогли вибитися в лідери.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер за чотири тури до фінішу УПЛ "Динамо" лідирує в таблиці, випереджаючи "гірників" на 10 очок.

Варто відзначити, що в цілому в рамках чемпіонату України "Динамо" і "Шахтар" провели проти один одного 67 матчів. Донеччанам вдалося зібрати 25 перемог, власне, як і київським суперникам, у яких також 25 перемог. 17 матчів закінчилися нічиєю.

Нагадаємо, що Тайсон Барселлос Фреда, бразильський футболіст, півзахисник клубу "Інтернасьонал" і національної збірної Бразилії, попрощався з " Шахтарем".

Як повідомляв портал Знай.иа, у Туреччині суддя перервав футбольний матч через Рамадан-спортсменам потрібно було перекусити.

Також Знай.иа писав, що судитиме матч" Шахтар " - "Динамо": вболівальники накинулися на жінку-арбітра.