Відома українська співачка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, або Королева ночі активно веде свій профіль Instagram, де за її життям стежать 2,5 мільйона відданих фанатів.

Зараз красуня провела б'юті-ефір, де показала, як доглядає за шкірою обличчя і шиї, а також розповіла якими користується доглядовими засобами.

"Б'юті ефір. Краща косметика в будь-якому віці - красива шкіра, здоровий сон і харчування. Але без додаткового догляду і зволоження не обійтися 😉 продовжуючи серію ефірів POLYAKOVA BEAUTY, сьогодні хочу показати, з чого складається мій б'юті-ритуал, в якій послідовності я наношу свої улюблені продукти. Домашній пілінг і відновлювальна маска дарують шкірі здоровий вигляд, очищають пори, обличчя виглядає свіжим і сяючим.

Залишаю для вас промокод 👉 🏻 Polyakova, який дає вам знижку 20% на уходовую косметику в @ankshop.com.ua до 30.04!",- написала співачка.

"Оля красуня 🔥 😍розумниця і красуня. Досить заздрити працюйте так і ви над собою 😍", " Маски ШОУ від Олі Полякової !!!", "Верхня щелепа дуже відрізняється кольором від нижньої. Це якось не дуже" ," Ви ціни бачили на цей продукт, особливо для наших жінок, менше тисячі, двох нічого немає, офігеть, Оля, не по наших грошах...😁 ", "Вартість маски зі слів Олі не дорога це 475грн. Впевнена що велика частина передплатників, не може собі дозволити таку маску. Хоч з промокодом, хоч без", - писали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Полякова перетворилася на чайку і приголомшила криками: "схожа?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Полякова і Дзідзьо злилися в пристрасному поцілунку: "по попі від чоловіка отримала?"

Також «Знай.иа " писав, що Полякова розсекретила, як качає "булочки" і "персики": ось звідки така фігура у " королеви ночі"