Відома українська співачка, тренер вокального проекту "Голос країни", а також телеведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Зараз же на одному з неофіційних фан-акаунтів виконавиці в Instagram з'явилося відео з фрагментом її виступу з Олексієм Потапенко на сцені проекту "Ліпсінк батл". Ведучі влаштували шоу під усіма відому пісню датсько-норвезької танцювальної групи Aqua під назвою "Barbie Girl".
Тіна Кароль постала в образі Барбі, а Олексій Потапенко - Кен.

Відомо, що в проекті взяли участь безліч українських знаменитостей, включаючи Ксенію Мішину і Олександра Еллерта, Ігоря Ласточкіна і Юрія Ткача, Лесю Нікітюк і Павла Зіброва, Олену Кравець і Машу Єфрасиніну.

"Тіна, дуже гарна зачіска. Вам дуже йде", - написав один з користувачів у коментарях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль проігнорувала і відвернулася від Лесі Нікітюк: "Зір -100". У ньому, як видно, взяли участь Тіна Кароль, співачка Tayanna і Катерина Кухар.

Як повідомляв "Знай.ua", "Один кекс...": Тіна Кароль отримала пропозицію Поплавського стати професором університету культури

Знай.ua писав, учасникам Тіни Кароль на "Голос країни" пророкують перемогу: хто представить співачку в півфіналі. Виконавицю представить диспетчер далекобійників Катерина Гладій, яка виступить разом з лідером групи "Друга ріка" Валерієм Харчишиним.