Шоу "Голос країни" вирішило нагадати глядачам про сильного учасника команди Наді Дорофєєвої Іллю Ніколаєнко, який сьогодні битиметься за місце у фіналі.

Відповідний ролик з'явився на сторінці шоу в Instagram.

Відомо, що в неділю, 18 квітня, відбудеться півфінал 11 сезону шоу "Голос країни", в якому по двоє учасників від кожного тренера будуть битися за місце у фіналі. За підсумками півфіналу, лише по одному учаснику з кожної команди пропустять на наступний етап.

Сьогодні Надю Дорофєєву представить сильний учасник Ілля Ніколаєнко, який виступить у півфіналі в дуеті з виконавцем ALEKSEEV. У своєму відеозверненні хлопець попросив у глядачів підтримки і пообіцяв представити їм крутий номер.

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще

Відомо, що Ілля Ніколаєнко прийшов на шоу, щоб довести своєму батькові цінність свого таланту. Перед участю в проекті він розповів, що батько не сприймав його захоплення музикою, заявивши, що спів – справа жіноча. Через це молодому музиканту довелося піти з дому.

Ілля мріяв потрапити на "Голос" і прийшов на шоу, зокрема, і через складні стосунки з батьком. Хлопець своїм виступом підкорив не тільки тренерів, а й довів татові, що музика – це його покликання, і він зможе стати артистом.

Нагадаємо, що Ілля Ніколаєнко та Сергій Лазановський виступлять у команді Наді Дорофєєвої у півфіналі.

Як повідомляв портал Знай.uа, підопічні Дорофєєвої розповіли, яка співачка в роботі:"повна свобода".

Також Знай.uа писав, що команда Тіни Кароль розпалить глядачів у півфіналі "Голосу країни".