Українська прима-балерина Національної опери та суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася враженнями з відпочинку на Шрі-Ланці.

Детальніше про це танцівниця розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що нещодавно Катерина Кухар і її чоловік Олександр Стоянов вирушили підкорювати Шрі-Ланку, влаштувавши собі невелику відпустку не тільки від роботи, але і від соціальних мереж. Незважаючи на те, що балерина довгий час не виходила на зв'язок з шанувальниками, в останні дні вона розповіла всі подробиці свого перебування на острові.

Цього разу Катерина Кухар показала відеоролик з пляжу, біля якого вони відпочивають. Прима-балерина розповіла, що співробітники готелю не пускають їх купатися на морі і навіть коли вони пішли робити фотографії, пильно за ними спостерігали.

Сторіс Катерини Кухар / скріншот
Сторіс Катерини Кухар / скріншот

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пізніше з пляжу зірок балету прогнало стадо буйволів, які вирішили там попастися. Тварини вальяжно пересувалися по узбережжю і настільки непомітно підкралися до Кухар і Стоянова, що тим довелося швидко забирати ноги звідти.

"Зрозуміли, що бігаємо ми дуже швидко", - написала дівчина до відео.

Сторіс Катерини Кухар / скріншот
Сторіс Катерини Кухар / скріншот

Зняти буйволів Катерині Кухар вдалося вже на безпечній дистанції і в присутності співробітників готелю. Вони попередили українських зірок, що "на пляж прийшов бос" і їм краще б скоріше піти.

Сторіс Катерини Кухар / скріншот
Сторіс Катерини Кухар / скріншот

Нагадаємо, що Катерину Кухар не пустив на пляж небезпечний здоровань:"немає місця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Кухар порадувала шанувальників розкішною фотосесією в бікіні.

Також Знай.uа писав, що Катерина Кухар розповіла про шалені пригоди в заповіднику на Шрі-Ланці.