Шанувальники російської поп-музики організували флешмоб. Люди хочуть повернути молодого співака з міста Владивосток додому. Справа в тому, що хлопця просто не відпускають з китайського шоу Produce Camp 2021.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Life shot".
За інформацією російських журналістів, спочатку Влада Іванова запросили на острів Хайнань, як перекладача для учасників проєкту. Суть Produce Camp полягає в пошуку 11 хлопців-музикантів.

Історія Влада Іванова, скріншот: Telegram
Історія Влада Іванова, скріншот: Telegram

Протягом декількох місяців конкурсанти живуть на острові в окремому комплексі, де ходять на щоденні заняття вокалом і танцями, і готують виступи.
Організатори шоу відзначили привабливу зовнішність Влада і запропонували спробувати свої сили в якості артиста під псевдонімом Лелуш. Він погодився і підписав контракт, тому що був упевнений, що його незабаром виженуть і він повернеться додому в Російську Федерацію.

Історія Влада Іванова, скріншот: Telegram
Історія Влада Іванова, скріншот: Telegram

Але... Влад помилився. Неповороткий і беземоційний хлопець так сильно закохав у себе глядачів шоу, що почав обганяти за рейтингом тих суперників, які реально сильні на сцені. Зараз Влад у восьмому турі з десяти можливих. Він дуже хоче піти з проєкту, але поки не може — організатори залякують його величезними штрафами.