На шостому тижні реаліті" Від пацанки до панянки " (Новий канал) проект покинули сестри-близнючки Саша і Віка Панови. Однак вони поміркували на тему, куди могли б витратити виграш у разі перемоги.

Під час останніх випробувань дівчата ставали одним цілим і нарешті побороли конкуренцію у відносинах. А ще навчилися чути один одного і підтримувати. Тому педагоги з легкістю відпустили їх у реальне життя.

Нам перемога не потрібна, - каже Саша. - Важливо, як після проекту кожна учениця школи леді себе реалізує. Якби я перемогла і виграла 100 тисяч, то розділила б гроші між фіналістками. Порівну по 25 тисяч (посміхається). Тому що кожна гідна виграшу. Тоді б у всіх були щирі посмішки. Адже під час нашого випускного після оголошення переможниці у багатьох обличчя скривилися".

Після проекту сестри Панови часу не втрачали, а почали реалізовувати власний проект на YouTube. Ще більше відвертих зізнань від Саші та Вікі Панових дивіться у новому випуску "Предметки" з Сергієм Нікітюком.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Пацанок переселили в підвал замість Школи леді.

Як повідомляв "Знай.uа", перероблена "пацанка" Покрищук перетворила подругу в свою копію.

Також "Знай.uа" писав, що зірка " ТМПУ "Анна Сулима заявила про"брехню вагітності".