Пільги на проїзд у громадському транспорті можуть скасувати: що пропонують натомість

Кабінет Міністрів України хоче скасувати пільги на проїзд у громадському транспорті. Натомість український уряд має намір монетизувати пільги на проїзд у громадському транспорті. Чиновники переконані, що така ініціатива зможе зрівняти права жителів великих міст і невеликих населених пунктів.

Громадський транспорт, фото: скріншот з відео
Громадський транспорт, фото: скріншот з відео

Шостий тиждень Великого посту перед Великоднем 2021: Лазарева субота і Вхід Господній в Єрусалим

6-а седмиця Великого посту присвячена спогаду урочистого Входу Господнього в Єрусалим. Туди він йшов для страждань і подальшої хресної смерті. Свято називається тижнем ваій (гілок). Починається вона в понеділок, 19 квітня 2021 року. Наступний тиждень після неї-тиждень страждань Господа. Відомо, що в п'ятницю 6-ї седмиці закінчується свята Чотиридесятниця і ввечері відбувається велике повечір'я.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Православна церква
Православна церква / Фото з вільних джерел

Розлучилися? Ксенія Мішина видалила Олександра Еллерта зі свого Instagram

У мережі з'явилися чутки про те, що героїня "Холостячки" Ксенія Мішина розірвала стосунки з обранцем Олександром Еллертом.

Такі висновки зробили шанувальники актриси виходячи з того, що відбувається на її сторінці в Instagram.

Після завершення шоу" Холостячка " Ксенія Мішина і Олександр Еллерт у відкриту заявили про серйозність своїх відносин. Обранець актриси проводив з нею більшу частину свого вільного часу, а на їх сторінках в соцмережах постійно миготіли романтичні знімки.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram

Українець прославився у всьому світі завдяки ажурним яйцям: "Волинський Фаберже"

Український майстер з Володимира-Волинського Анатолій Бойко встановив відразу два світові рекорди, просвердливши в курячому і гусячому яйці 33 і 52 тисячі отворів.

Анатолій Бойко є заслуженим майстром народної творчості і відомий в Україні завдяки своїй колекції яєць, які перетворює на твори мистецтва. Його також називають "Волинським Фаберже".

Анатолій Бойко / фото: Facebook
Анатолій Бойко / фото: Facebook

Українці просять Зеленського відокремити Путіна від Росії: "Це неправильно, бачить весь світ"

Українці просять у Володимира Зеленського створити указ для того, щоб відокремити росіян і країну РФ від її безпосереднього керівництва. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента.

Автор петиції Демченко АНДРІЙ навіть називає причини, чому це вигідно не тільки українцям, а й торговельним відносинам між країнами.

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube