Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна останнім часом частенько ділиться зі своїми шанувальниками всілякими фото та історіями.

За її життям в соціальній мережі Instagram стежать понад 190 тисяч осіб, у яких зараз 25-річна дівчина поцікавилася, чи є у них бажання, коли просто хочеться змінити свій вигляд.

"У вас буває таке бажання, коли хочеться поміняти свій вигляд? Ось дивлюся на себе і думаю... може чубчик? Да? або я просто температурю від алергії? Скажіть мені і чубку, так чи ні?🌼", - написала Анна Заворотнюк у підписі до двох фотографій, на яких дійсно постала з чубчиком.

"Ну як же так можна бути схожою на маму😍 😍 😍", "Спробуйте з чубчиком. Думаю, Вам піде🕊😻", "Красуня ⭐️", "Ганнуся, Вам і з чубком відмінно і без неї, відрізайте, волосся не зуби, відросте😂", "Ганна ви просто нереально красива дівчина 🔥❤️", "Ви просто мамина копія😍 так само прекрасні 🙌", "Ви стаєте схожа на свою маму", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Заворотнюк)
Коментарі, скріншот: Instagram (Заворотнюк)

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Нагадаємо, донька онкохворої Заворотнюк зізналася в таємній "пристрасті": "Так люблю...". Красуня розповіла, що обожнює романтику подорожей поїздами, а також пити чай із залізних підстаканників.

Як повідомляв "Знай.ua", донька онкохворої Заворотнюк зробила зізнання про віру: "Іноді збувається"

Знай.ua писав, донька онкохворої Заворотнюк відкрила в собі "надприродні" здібності: "Мене відвідує..."