Відомій українській співачці і екссолістці групи "ВІА Гра" Анні Сєдоковій, яка будує кар'єру в Росії зробили операцію на оці.

Про це розповіли на офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram.

Як розповіла 38-річна знаменитість, у неї був халазіон. Хвороба дала про себе знати ще пару тижнів тому, але Анна сподівалася, що все пройде без медичного втручання. Весь цей час око турбувало співачку і боліло. Їй навіть довелося скасувати заплановані зйомки.

І вже на 15 добу красуня зважилася на операцію, коли терпінню прийшов кінець.

"О 2 ночі вирішила різати. О 8 ранку набрала клініку, записалася до хірурга. О 10:30 обрала тканини для нової колекції, об 11:30 лежала в операційній. Уявляєте, як у повіку встромлюють голку зі знеболювальним, потім видаляють, потім лазером припікають, потім накладають пов'язку ?"- запитала Сєдокова.

Анна Седокова, скріншот з Instagram
Анна Седокова, скріншот з Instagram

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Анна Седокова, скріншот з Instagram
Анна Седокова, скріншот з Instagram

Як зізналася знаменитість - це було дуже боляче, але на щастя, все позаду. До того ж з нею поруч чоловік, який любить її навіть з пов'язкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анна Седокова зізналася ,що худне і потіє заради чоловіка-баскетболіста: "поки 15 відсотків нашої мети"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Екс - "ВІА Гра" Седокова здивувала виглядом без нарощеного волосся: "після душу"

Також «Знай.иа " писав, що Анна Седокова повідомила радісну новину, але оцінили не всі: "Кричали матом"