У новій обраниці "Холостяка" Іраклі Макацарії впізнали переможницю реаліті-шоу Олену Лесик.

Нещодавно стало відомо, що герой "Холостяка-6" і тренер "Зважені та щасливі" Іраклі Макацарія нарешті зустрів свою любов. Це стало відомо після того, як шоумен опублікував спільний знімок зі своєю коханою Лізою.

Судячи зі знімків та історій в соціальних мережах, Ліза і Іраклі багато часу проводять разом і дуже щасливі. Однак, інформації про дівчину в мережі практично немає. Все, що відомо – вона модель, родом з Грузії і їй 19 років.

Пост Лізи в Instagram / скріншот
Пост Лізи в Instagram / скріншот

Що примітно, Ліза нагадала користувачам мережі переможницю "Холостяка" з Іраклі Макацарією Олену Лесик. На загальнодоступних знімках можна помітити, що дівчата дійсно дуже схожі, що говорить про те, що у шоумена є певний типаж дівчат, які йому подобаються.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Олена Лесик і Ліза / фото: Instagram
Олена Лесик і Ліза / фото: Instagram

Відомо, що з Оленою Лесик Іраклі Макацарія провстречался недовго. Вже через півроку після проекту пара заявила про розставання, причому першою в цьому зізналася сама переможниця. Вона заявила, що була ініціатором розриву, оскільки втомилася брати ініціативу у відносинах в свої руки.

Нагадаємо, що Іраклі Макацарія познайомив дівчину з рідними: "набагато приємніше у...".

Як повідомляв портал Знай.uа, холостяк Іраклі Макацарія закохався на шоу "Маска": "я її знайду, 100 відсотків".

Також Знай.uа писав, що Іраклі Макацарія і Мішель Андраде зібралися влаштувати "спеку" на сцені: "буде феєрично".