Популярна модель і блогерка Олена Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина прославилася ще й тим, що весь час змінює себе за допомогою пластичних хірургів, сильно змінивши не тільки обличчя, але і тіло, в тому числі може похвалитися великими імплантатами в грудях і сідницях.

Так, зірка виставила спокусливий знімок з фотосесії, де приміряла досить пікантне вбрання. Дівчина позувала в прозорому комбінезоні з корсетом чорного кольору, доповнивши образ макіяжем з виразними стрілками на повіках.

Знаменитість засвітила не тільки масивні груди і сідниці, але і кілька татуювань на правій руці, а також шиї. Варто відзначити, що раніше Альона вже демонструвала кадри в цьому образі - тоді дівчина розвернулася до шанувальників спиною, сидячи навпочіпки.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Фолловери взялися коментувати публікацію моделі, але їх думки розділилися: "я хотів би бути твоєю тінню, щоб бути поруч з тобою весь день.😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "8-е чудо світу😍 😍 😍", " Альона успіхів тобі у Всесвіті️️", " Йо Ма Йо дівчинко, як над тобою познущалися.".