Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, в 7 випуску проекту дівчата вирушили з "холостяком" на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх. Варто зазначити, що учасниці люблять відповідати на всі питання підписників в Instagram.

Найчастіше глядачі запитують про ймовірну переможницю "Холостяка" Анну Сторожук, яка нещодавно була одружена з екскерівником ОП Андрієм Богданом. На цю тему суперниці Анни не соромляться жартувати, деякі навіть стверджують, що за побачення і їх організацію платить "чоловік самі знаєте кого".

Так, дизайнерка інтер'єрів Тетяна Шевцова відповіла у своїх Insta Stories, чому не йде Анна Богдан.

"Я ще хочу спокійно вулицями Києва пересуватися. Закриємо цю тему", - пожартувала учасниця проекту.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

скріншот

скріншот

Ще одна учасниця, спортсменка Дарина Ставнича зізналася, що не спілкується з Богдан і ніяк до неї не відноситься.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Розалі Номбре натякнула на перемогу в "Холостяку" з Михайлом Заливаком: "Слова зайві".

Як повідомляв портал Знай.uа, передбачувану фіналістку "Холостяка" Джесіку Чегі застукали в одному ліжку з "Михайлом Заливаком".

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник розповів про інтим між учасниками проекту: "Сподіваюся був".