Популярний український телеведучий, ведучий шоу "Маска" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно одружився на Христині Гірник, нещодавно зізнався у своєму головному страху.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Instagram 36-річний шоумен розповів, що боїться набрати зайву вагу. Однак, за словами Володимира, більше року він може їсти що завгодно і не думати про фігуру.

Телеведучий також опублікував пікантну фотографію, на якій продемонстрував свою статуру в душі. У кадрі він позує з оголеним торсом і в пляжних шортах.

"Привіт, я Вова, мені 36 і я дуже боюся погладшати. Це часто доходить до нервового стану. Тому що я дуже схильний до повноти. Але дивним чином, вже більше року їм практично все підряд. Тому що (ми так жартуємо) моя дружина Крістіна відьма. Сама струнка і мене в такому тілі підтримує 😂", - написав Остапчук.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Володимир Остапчук, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Володимир Остапчук після нового весілля заговорив про міцні стосунки: "Зрадив одній, зрадить тобі".

Нагадаємо, Володимир Остапчук похвалився найкращими образами перед грандфіналом "Маски" – Джокер чи Термінатор?

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Остапчук звернувся до психолога через проблеми в сім'ї: "Не повторюйте нашу помилку".

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Остапчук згадав найяскравіші моменти: "Обмерзання і нова пісня Козловського".