Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла шанувальникам про свої страхи.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Наталя Могилевська вже багато років радує шанувальників своєю творчістю, а в соціальних мережах постійно ділиться свіжими знімками і розповідає про своє життя. Цього разу виконавиця вирішила зізнатися у своїх страхах, приділивши цьому цілий пост.

Могилевська заявила, що страх, в якому вона ніколи не зізнавалася – клімакофобія (боязнь високих сходів).

"Кожен раз, коли режисери придумують мені зірковий спуск на сцені з піднебесся, я змушена відмовитися і вийти як зазвичай збоку. На "танцях" для мене було мукою вихід пар на паркет", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Пост Наталії Могилевської в Instagram / скріншот
Пост Наталії Могилевської в Instagram / скріншот

Вона пояснила, що цей страх вона заробила після того, як у п'ятирічному віці впала і розбила голову. Лікарям довелося зашивати рану.

Крім цього, Наталія Могилевська зізналася в акрофобії (боязнь висоти). Виконавиця заявила, що цей страх з'явився у неї відносно недавно і раніше вона не помічала за собою подібного.

До посту Наталія Могилевська прикріпила знімок з недавньої фотосесії, на якому постала у вільних джинсах, шкіряній куртці і в босоніжках на високих підборах.

У коментарях шанувальники вирішили підтримати ідею співачки і розповіли про свої страхи. Вони також відзначили красу кадру, а хтось не впізнав виконавицю в такому образі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Наталя Могилевська з глибоким декольте показала, як можна заробити в локдаун: "Скажу вам чесно".

Як повідомляв портал Знай.uа, 45-річна Могилевська містично застигла на вражаючій висоті:"дуже старалася".

Також Знай.uа писав, що Наталя Могилевська показала, з ким живе в новому будинку: "хто цей чоловік?".