Жінка залишила невелике дзеркальце біля вікна, проте пізніше зрозуміла, що ледве добровільно не спалила своє житло.

Детальніше про це написав користувач Reddit FreeloadingPoultry.

Користувач мережі розповів, що нещодавно навідався до своєї тещі в гості і помітив небезпечну картину – жінка залишила біля вікна невелике дзеркальце. Цей предмет може здатися нешкідливим, проте в сонячний день може стати зброєю масового ураження.

Результат "експерименту" горе-родички хлопець показав на знімку, який зробив в гостях у жінки. На кадрі відразу впадає в очі чорна випалена пляма. Це не обман зору, а результат незнання базових правил фізики.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Справа в тому, що в особливо сонячні дні світло, який потрапляє на поверхню дзеркала або будь-який відбиває поверхні, може з'єднається в один сильний промінь, який здатний, як мінімум, пропалити фіранки, вікно або навіть влаштувати пожежу. На цей раз жінці пощастило лише тому, що її рами на вікнах були зроблені з міцного пластику.

"Ми з північної частини Польщі, сам випадок стався минулого літа. Якби рама була з більш займистого матеріалу, вона б напевно загорілася", - розповів FreeloadingPoultry.

Нагадаємо, як копи благополучно знаходили і повертали додому маленьких "потеряшек".

Як повідомляв портал Знай.uа, народні вірування і забобони зародилися ще в дохристиянські часи на території України.

Також Знай.uа писав, що віник принесе мир і благополуччя в ваш будинок: головні прикмети та повір'я.