Переможниця десятого сезону реаліті-шоу на каналі СТБ "Холостяк", блогерка і майстер спорту з гімнастики Даша Ульянова не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 305 тисяч осіб.

Зараз дівчина вирішила поділитися думками про те, чим же для неї виступають фотосесії. Для Даші Ульянової це один із способів, що дозволяють налагодити контакт з собою і своїм тілом. І кайфує колишня учасниця "Холостяка" не тільки від результату, але і від процесу зйомки.

Даша Ульянова, фото з Instagram
Даша Ульянова, фото з Instagram

"Дорогі дівчата, якщо у вас ще не склалися гармонійні відносини з собою або є комплекси, спробуйте влаштувати собі фото-день 😉. Фотосесія - це можливість круто провести час і стати трохи сміливіше. Або багато 🤣 🤣 так @ n.g.photographer? Придумайте собі ефектний образ і відчуйте його. У фотографії немає правил, тому ви можете робити все, що хочете: грайте, перевтілюйтеся, отримуйте задоволення і полюбите себе🌹", - написала Даша Ульянова в підписі до двох оголених знімків.

Даша Ульянова, скріншот: Instagram
Даша Ульянова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, ексхолостяк Макс Михайлюк залишив вагітну кохану заради жартів: "Знаєте анекдот?"

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "Холостяка" Даша згадала зраду Макса і ледве втримала голі груди в руках

Знай.ua писав, "Холостяк" зробив остаточний вибір? Учасниця отримала цілодобовий доступ до Заливако