"Це у мене такі мазохістські замашки. Я тупо обожнюю вводити свої організм і мозок в стан нефіговой такої паніки. Тому що в тих станах, як правило, з'являються круті концепції і усвідомлення. Пішов до дієтолога, послухав професійну думку, аналізи здавав, щоб зрозуміти, в якому стані мій організм і яка їжа не підходить саме мені", - написав Євген Клопотенко в підписі до публікації.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
І він зрозумів, що за умови розглядання дієтології з точки зору заборон і змін, то відбувається якийсь внутрішній протест. Наприклад, коли Євген жорстко дотримувався правил, то мало не збожеволів і був дуже злим. Йому набридло поїдання салатів, тому згодом кулінарний експерт брав і перебивав їх у блендері, після чого пив.
І в результаті задався питанням, Навіщо почав цю дієтологічну історію і знайшов відповідь, яка полягає в тому, що слід зрозуміти себе і звернути увагу на вживану їжу.
"I тоді я змінив підхід. Залишив 20% рекомендацій дієтолога. Почав їсти менше м'яса і трішки більше овочів. На вечерю замість стейка вибираю рибу або морепродукти. Але якщо я хочу зжерти стейк і це без компромісів, то я жру стейк. Коли готую / замовляю собі їжу - просто вибираю різні овочеві штуки. Кордонів, які змушують страждати, для себе не створюю", - зазначив Клопотенко.
У Нью-Йорку ж дозволив собі взяти хот-дог, який порушує всі правила, але, за словами Євгена, він був дуже бажаним.
Нагадаємо, Євген Клопотенко приготував легкий крем-суп зі шпинату: "Кращий у Вашому житті"
Як повідомляв "Знай.ua", Євген Клопотенко нагодував американців бджолами: "Вони охриніли"
Знай.ua писав, Євген Клопотенко приготував український борщ з Мальдівами та США: додали тунець, яблука і гриби