Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.
Зараз він, у своєму Instagram-акаунті, де за його життям стежать понад 560 тисяч людей, заговорив про те, що сів на дієту два місяці тому.

"Це у мене такі мазохістські замашки. Я тупо обожнюю вводити свої організм і мозок в стан нефіговой такої паніки. Тому що в тих станах, як правило, з'являються круті концепції і усвідомлення. Пішов до дієтолога, послухав професійну думку, аналізи здавав, щоб зрозуміти, в якому стані мій організм і яка їжа не підходить саме мені", - написав Євген Клопотенко в підписі до публікації.

Євген Клопотенко, instagram.com/kyivcitytravel
Євген Клопотенко, instagram.com/kyivcitytravel

І він зрозумів, що за умови розглядання дієтології з точки зору заборон і змін, то відбувається якийсь внутрішній протест. Наприклад, коли Євген жорстко дотримувався правил, то мало не збожеволів і був дуже злим. Йому набридло поїдання салатів, тому згодом кулінарний експерт брав і перебивав їх у блендері, після чого пив.

І в результаті задався питанням, Навіщо почав цю дієтологічну історію і знайшов відповідь, яка полягає в тому, що слід зрозуміти себе і звернути увагу на вживану їжу.

Євген Клопотенко, фото з Instagram
Євген Клопотенко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"I тоді я змінив підхід. Залишив 20% рекомендацій дієтолога. Почав їсти менше м'яса і трішки більше овочів. На вечерю замість стейка вибираю рибу або морепродукти. Але якщо я хочу зжерти стейк і це без компромісів, то я жру стейк. Коли готую / замовляю собі їжу - просто вибираю різні овочеві штуки. Кордонів, які змушують страждати, для себе не створюю", - зазначив Клопотенко.

У Нью-Йорку ж дозволив собі взяти хот-дог, який порушує всі правила, але, за словами Євгена, він був дуже бажаним.

Нагадаємо, Євген Клопотенко приготував легкий крем-суп зі шпинату: "Кращий у Вашому житті"

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Клопотенко нагодував американців бджолами: "Вони охриніли"

Знай.ua писав, Євген Клопотенко приготував український борщ з Мальдівами та США: додали тунець, яблука і гриби