Українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко, яка відома перемогою в першому сезоні "Танців з зірками" разом з тодішнім коміком і нинішнім президентом Володимиром Зеленським, в травні минулого року втратила найближчу людину.

У програмі "Позаочі" хореограф розповіла, що її мама приховувала свою хворобу від близьких близько 10 років.

"Вона 10 років хворіла на лімфолейкоз, але тримала все в таємниці. Це захворювання крові, була хіміотерапія. Втім, згодом хвороба переросла в лімфому. Вона побачила і сказала: "Ну все, мені кінець". Це був пекельний період. Ці метастази, все пішло сніжною грудкою", - зі сльозами на очах зізналася Олена.

Олена Шоптенко з мамою, фото з Instagram
Олена Шоптенко з мамою, фото з Instagram

Сім'я до останнього боролися за життя Тетяни Василівни. В кінці Олена забрала маму додому, де разом з братами забезпечила їй всі умови. Навчилася ставити крапельниці, завжди була поруч.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Шоптенко, зібраність, якої її навчила мама, дуже допомогла. При цьому танцівниця шкодує, що рідко говорила їй про свою любов.

Раніше ми писали про те, що Олена Шоптенко видала особистий рецепт ароматної випічки.

Нагадаємо, Олена Шоптенко без макіяжу налякала фанатів: "Розмазуєте бруд по обличчю".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Шоптенко з "Танців з зірками" показала справжню пристрасть на власній кухні: "Мама хоче на дискотеку".

Також портал Знай.uа писав, як Олена Шоптенко з "Танців з зірками" купила вночі квитки і залишила Україну.