Вєрка Сердючка – персонаж створений народним артистом України Андрієм Данилком. Відомий продюсер і детектив шоу перевтілень "Маска" не часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram.

Нещодавно на офіційній сторінці Вєрки Сердючки з'явилася заява менеджменту артиста, в якому в різкій формі вказується, що з Данилком все впорядку і він не тяжкохворий.

Все почалося з того, що український продюсер Юрій Нікітін, який співпрацює із зіркою, зробив заяву про стан здоров'я колеги.

"Хлопці, ви що, з глузду з'їхали? Андрій Данилко поправляє свої проблеми зі сном. Налагоджує циркадні ритми. Все інше норм", - заявили в менеджменті співака.

скріншот instagram.com/v_serduchka

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У коментарях шанувальники звинуватили російські таблоїди в неправдивій інформації, нібито Данилка "поховали" живцем.

"Не читайте на сніданок московських газет і журналів", "Так Московська прес - стар хіт - стаття - що Данилко невиліковно хворий. Звичайно ми переживаємо за Андрія!", "Та в рашці його вже мало не поховали", "Ага, народ вже понапридумував і приписав Андрію всі мислимі і немислимі хвороби, від проносу до бубонної чуми", "Гори в пеклі преса Росії", - пишуть коментатори.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, британська зірка надихнувся стилем Вєрки Сердючки: прийшов так на Греммі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Нікітін вперше розповів про здоров'я Андрія Данилка: "У нього серйозні проблеми".

Також портал Знай.uа писав, що мама Вєрки Сердючки не на жарт розійшлася з напівголим хлопчиною: "Запалює!"