Скоро глядачам покажуть новий випуск найзагадковішого детектив-шоу на українському телебаченні "Маска", учасниками якого стали українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їх особистості – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Нещодавно на сторінці "Зірковий шлях" у соцмережі Instagram пригадали кумедний момент, коли Андрій Данилко після виступу міцно обіймає яскравого Циклопа.

"У минулому випуску шоу "Маска" розсекретили запального Буряка, про що давно мріяв Андрій Данилко. Втім, є ще один герой, який не дає йому спокою – милий Циклоп.

Андрій Данилко, фото з Instagram
Андрій Данилко, фото з Instagram

Цього разу учасниця не лише вразила виступом, а й запропонувала детективу обійнятися. Артист погодився і зазначив – впевнений, що це Michelle Andrade. Тим часом Оля Полякова заперечує версію колеги. Мовляв, це доросла, розумна, хитра жінка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На що Данилко відповів: "Оля, вона молоденька, вона хоче. Це я так, по-пенсіонерськи". І кинувся щосили обіймати героїню. Володимир Остапчук зазначив, що тепер артист зобов'язаний одружитися з Циклопом. А "королева ночі" запитала: "Боже, що це робиться? Хто нагодував Данилко віагрою?", і неабияк насмішила глядачів", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, Олег Винник не спить ночами, ламаючи голову: "Детективи втратили сон".

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Данилко вимкнув Вєрку Сердючку і шльопнув по попі Олю Полякову.

Також портал Знай.uа писав, що шоу "Маска" під копірку повторили чужі костюми, нічого свого: міжнародний скандал.