У новому випуску романтичного проекту "Холостяк" головний герой засмутив багатьох учасниць. У тому числі Анна Богдан влаштувала істерику через поцілунок Міші Заливако.

На подвійному побаченні, куди Міша покликав Аню і Джесіку, під час особистого спілкування з другою, він допустив необережність. Вийшло так, що Анна побачила, як пара мило цілується. Однак на самому побаченні вона не подала виду і не влаштувала істерику.

А ось у відеозверненні розплакалася і заявила, що він їй заподіяв біль. І хоча в спілкуванні з іншими учасницями Богдан була готова влаштувати скандал, особисто на церемонії троянд Міші вона нічого не сказала, з проекту не пішла і прийняла троянду.

Така поведінка розлютила глядачів шоу. Вони відзначили, що дівчина поводиться вже як дружина Міші. Хоча багато фанатів переконані, що Анна є майбутньою переможницею даного сезону. В якості непрямого доказу-на неї підписана в Instagram дружина ведучого проекту Христина Решетник.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Багатьом така поведінка дівчини здалося награним і вони припустили, що в реальному житті вона влаштовує ще більші істерики.

"Міша не поважає дівчат. Цілується з першої серії. Хіба так поводиться чоловік який прийшов за любов'ю ? Більше схоже на хлопця, що прийшов розважатися .. СТБ, це самий неповажний холостяк . І ще ... він і подарунки від себе не дарує , а тільки спонсорські...", "Не подобається вона мені. Він же не спеціально їй на зло поцілував Джесіку при ній. Ніхто не винен, що вона побачила це і сама себе накрутила. Уявила з себе дружину його, таку істерику влаштувала☺️.", "Чесно сказати ставлення до ані у мене значно змінилося , адже це проект, а дівчата поводяться як ніби вони дружини холостяка ....", "Актриса Погорілого театру. Вона колишня дружина Богдана, а тут будує з себе таку щиру невинність. Причому дуже награно. Я уявляю яка вона істеричка в житті.",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, дружина Гриші Решетника підтвердила перемогу Ганни Богдан на"Холостяку 11".

Як повідомляв "Знай.uа", Джессіка Чегі з "Холостяка" навчила жінок, як спокушати чоловіків.

Також "Знай.uа" писав, що учасниці "Холостяк 11" розкрили, хто насправді платить за побачення.