Син відомої української співачки, яка не проти під час війни України проти Росії виступити на святі у олігарха з Воронежа, Софії Ротару Руслан Євдокименко почав вітати з 41-річчям лідера творчого об'єднання "Газгольдер" - забороненого в Україні репера Басту, він же Василь Вакуленко.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Руслана Євдокименка в мережі Instagram.

Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram
Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram

"З Днем народження, Василь Михайлович! Здоров'я і удачі!", - підписав публікацію Руслан Євдокименко.

До своїх слів привітання Руслан Євдокименко прикріпив архівний знімок, де він стоїть в обнімку з "Василем Михайловичем". Точно невідома дата фотографування, але за стилем одягу, напису на футболці Руслана, і короткій зачісці Басти - це приблизно 2010 рік, коли Василь Вакуленко просував свій альбом з ще одним альтер его "Ноггано".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Баста, фото instagram.com/bastaakanoggano
Баста, фото instagram.com/bastaakanoggano

Також можна помітити, що сам репер, який зараз продовжує бути на піку популярності, відреагував на привітання продюсера Руслана Євдокименка у доволі теплій формі. Ростовський "хуліган і бродяга" назвав Руслана "братиком", він так і написав: "Дякую братик!!!".

Коментар Василя Вакуленка, скріншот: Instagram
Коментар Василя Вакуленка, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що Василю Вакуленку заборонено в'їзд на територію України і він не може тут радувати своїх шанувальників. Але також не будемо забувати, що в об'єднанні Басти "Газгольдер" працюють і реалізують свої таланти кілька відомих українців, таких як Кирило Незборецький (T-Fest) та "Київстонер".

Раніше повідомляли, син Ротару Євдокименко з байкера перетворився на звичайного зварника: довелося освоїти через локдаун.

Як повідомляв Знай.uа, Софія Ротару показала, на якій красуні одружився її син: майже не змінилася.

Знай.uа писав, Софія Ротару показала 27-річного красеня-онука: "До непристойності порядний".