Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу" Холостячка " Ксенія Мішина показала свою фігуру в купальнику на зйомках нової картини. Фото і своїми роздумами дівчина поділилася в Instagram.

"вчора режисер розповів мені, що не любить додаткове світло на зйомках, аргументувавши тим, що важливіше приділяти час акторам, ніж виставленню приладів! І адже дійсно це може забирати колосальну кількість часу, замість того, щоб зробити достатню для актора кількість дублів .. А найвагоміше те, що виявляється можна створювати красиву картинку і без світла... До того ж ще можна не крутити кучері і не користуватися тінями і насиченими помадами, щоб грати героїнь", - пише Ксенія.

Мішина відзначила тенденцію не тільки в кіно, а й у всьому світі – прагнення до природності. Саме це і дало сил і рішучості Ксенії в тому, щоб не тільки відмовитися від макіяжу і укладання в кадрі, але і оголитися, надіти купальник і показати всім глядачам свою фігуру після зими.

"Весь світ, в тому числі і кіношний поступово йде до природності і натуральності природних даних. І вчора надягаючи купальник, знаючи що мене побачить вся Європа, я хоч і подумала про те, що за спиною зима і улюблені булки, але виявила нірвану свого я і подяку Творцеві! Коли ти приймаєш себе відразу ж відчувається неймовірний приплив енергії і мотивація продовжувати, навіть якщо складно. Така внутрішня цілісна особистість приголомшливо впливає на стан з якого ми живемо, діємо, любимо і розвиваємося", - пише Ксенія.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового кадру і відзначили, що у Ксенії немає приводів для переживань, адже фігура у неї розкішна, точена і мініатюрна. А деякі і зовсім не впізнали дівчину в незвичайному образі.

"Ксенія, які булки про що ви?) Фігура те що потрібно👏", " Ось це красуня🔥❤️❤️❤️", "Ксю! Ну ви ж шикарні. Мініатюрна, точена фігура😍не наговорюйте на себе ніколи", " фіг сє, то ти?",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Ксенія Мішина після "розставання" втекла до Хорватії.

Як повідомляв "Знай.uа", ідеальний Льоша Тригубенко з "Холостячки" пояснив, чому досі не знайшов дівчину.

Також "Знай.uа" писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина поскаржилася на життя після проекту.