Відома українська співачка Слава Камінська порадувала шанувальників новим, відвертим фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Знімок був зроблений під час зйомок. Що саме знімали Слава Камінська прямо не говорить, але, все ж натякає, що це був кліп. Це буде вже другий кліп на другий трек в сольній кар'єрі дівчини.

На знімку вона сидить в червонiй білизнi і напівпрозорiй накидці червоного кольору. В цей час їй поправляють зачіску, якраз вдалий момент для кадру в Instagram.

"Вгадайте, чим ми займаємося⁉️Другий трек вже скоро-скоро… @serejatkachenko ❤️#SlavaBogu"- підписала свій новий пост дівчина.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Шанувальники вирішили залишити свої здогади в коментарях, або ж просто робили компліменти Славі Камінській: "Для онліфанс знімаєте ?🤨 ", "Це ліпсінг батл?", "Жуйку з волосся дістаєте? 😍🔥".

Також, через відмітку в Instagram фанати відразу розкусили, що це буде новий кліп. Коли він вийде - ще невідомо, але, процес запущений.

Нагадаємо, що дівчина після розпаду групи "НеАнгели" вирішила почати свою сольну кар'єру. Вона вже встигла презентувати свій перший сингл, який отримав успіх.

Щоб не мучити фанатів, Слава Камінська вирішила відразу зайнятися новим матеріалом, результат якого можна буде почути, і навіть побачити, вже зовсім скоро.

Раніше повідомляли, у Славу Камінську вселився мер Києва Кличко: "зворушило до сліз".