Відома українська співачка Злата Огневич опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона показала акорди для її нової пісні.

Дівчина не так давно презентувала нову композицію, яка називається "#Я_твоя_єдина". Пісня отримала успіх на стрімінгових майданчиках, тобто шанувальники були задоволені.

Після цього їй посипалися повідомлення з проханням дати акорди до пісні, так як частина фанатів хотіли записати кавер на неї.

"Ви просили - я виконую Ваше бажання! Буду чекати Класні кавери, можна соло, квартети або змішані групи, як забажаєте" - пише у своїй публікації дівчина.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Кращі версії пісні зможуть потрапити в stories дівчата в соціальній мережі Instagram. Злата Огневич звернулася до талановитих шанувальників, а вона точно знає, що таких у неї чимало.

Для того, щоб дівчина побачила ваш кавер, потрібно буде відзначити її аккаунт у себе в пості або stories.

Нагадаємо, що не так давно завершився показ першого сезону шоу "Маска". Протягом декількох місяців експерти вгадували, хто ж ховається під костюмом різних персонажів. Кращою з них виявилася Злата Огневич, яка була "під маскою" "Сонця". Дівчина не тільки дійшла до фіналу, але і здобула перемогу в шоу.

Співачка пізніше зізналася, що дуже складно було тримати все це в секреті, але, незважаючи на це вона отримала колосальне задоволення від участі, і рада, що проект став успішним.

Нагадаємо, Злата Огневич вразила природною красою, ні краплі пластики: "Ангел, неперевершена". Самотня Злата Огневич подражнила фанатів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злата Огневич захистила честь України на футбольному полі і підкорила " Олімпійський". Злата Огневич розповіла, як готувалася до важливої місії

Також "Знай.ua" писав, Злата Огневич готується до майбутнього весілля: "я твоя…". Огневич поділилася важливою новиною з шанувальниками