З Полтавської області прийшли тривожні новини, які можуть зіпсувати апетит і взагалі відбити бажання їсти. Цього разу героєм стала ковбаса з популярної в області мережі супермаркетів "МаркетОпт". Тут місцевим жителям пропонують товари різного спектру за прийнятними цінами, але не завжди все гладко.

Так, місцевий житель міста Кременчук опублікував дуже тривожну фотографію на якій можна побачити "залізну" начинку у фуршетній ковбасі. Тут чітко видно загорнутий в коло шматок металевого дроту.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

Ковбаса, фото: Telegram-канал "Народний ревізор"
Ковбаса, фото: Telegram-канал "Народний ревізор"

"Рецептура знову підкачала. Чергова ковбаска з не найкориснішою добавкою. #Кременчук, "Маркетопт" на Київській.", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

До публікації автори також прикріпили фотографію від незадоволеного покупця. Купуючи таку ковбасу українці можуть відправитися не відпочивати після ситного обіду, а просто в крісло стоматолога.

Магазин, фото: Unian
Магазин, фото: Unian

Відомо, що такі випадки, на жаль, дуже часте явище. Нещодавно харків'янка поскаржилася на свіжість батона з місцевого хлібзаводу. Дівчина купила свіжий батон. Сім'я харків'янки їла його за вечерею і їх нічого не збентежило в смаку хлібного виробу. На ранок виявилося, що хліб покрився цвіллю, буквально за ніч.

Раніше повідомляли, великодні вихідні 2021: скільки українцям подарували вільних днів.

Як повідомляв Знай.uа, у популярному супермаркеті "жива" риба сама почала перетворюватися на тухлятину: "Отруює воду...".

Знай.uа писав, в українському супермаркеті помітили асорті з молі та сухофруктів.