Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва, поділилася з багатотисячною армією фанатів смішним роликом у своєму Instagram.

До речі, 25-річна хрещениця Ірини Білик часто радує аудиторію в соцмережі крутими роликами і знімками. Цього разу Гросу зняла відео для платформи TikTok на тему відносин. Варто зазначити, що зараз зірка перебуває у відносинах з актором Романом Полянським.

Так, в кадрі Аліна розповіла, що Єва з'їла заборонений плід і не послухалася самого Бога, а хлопець хоче, щоб вона послухала його. Примітно, що аргумент дійсно серйозний.

"На випадок важливих переговорів 🤪 або коли мозок нещадно зґвалтовано другою половинкою 🙈 😅 а у вас які зазвичай аргументи?)" - підписала відео артистка.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Ооо, тепер я буду цей аргумент використовувати 😂", "Точно", "За легендою Ліліт не слухала Бога і Адама. Так жінки з характером", "Чудово 😍😍😍 Аліна 👏👏👏", - коментують ролик користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу показала пристрасть з Романом Полянським: "Плювати на все".

Нагадаємо, Аліна Гросу змусила бойфренда оцінити запах брудних шкарпеток: "Як огидно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу влаштує концерт всупереч карантину: "Поїдемо у великий всеукраїнський тур".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу кардинально змінила зовнішність: "Це імпланти".