Мама відомого виконавця Дана Балана Людмила знову похвалилася розкішною фігурою за поїданням бургера.

Відповідний знімок з'явився на її сторінці в Instagram.

Поки Дан Балан активно будує свою кар'єру на українській сцені і відбивається від чуток про роман з Тіною Кароль, його мама Людмила прекрасно себе почуває в ролі народної артистки в Молдавії. Крім чарівного голосу, 63-річна співачка може похвалитися розкішною фігурою і не соромиться надягати на пляж відверті вбрання.

На цей раз на сторінці Людмили Балан з'явився знімок, на якому вона постала з коробкою свіжого бургера і картоплею фрі. Але увагу шанувальників привернуло не це: жінка позувала в червоному ліфі зі стразами і екстремально короткій червоній спідниці. При цьому ніяких вад у фігурі виявити не вдалося.

"Дуже рідко я можу дозволити собі бургер... проте... якщо ви дійсно цього хочете, ви можете... 😊", - написала Людмила під знімком.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

У коментарях українські шанувальники Людмили захопилися її красою і відзначили, що бургер дійсно виглядає дуже апетитно. Багато хто встиг помітити, що для своїх років Балан виглядає неймовірно добре.

Нагадаємо, що 63-річна мама Дана Балана запалила на пляжі в крихітній спідничці:"як дівчинка".

Як повідомляв портал Знай.uа, фото Дана Балана з 63-річною мамою стривожило українців: "час не вічний".

Також Знай.uа писав, що мама Дана Балана навчила сина, як завоювати серце Тіни Кароль: "Борись до кінця".