Нещодавно відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, в 7 випуску дівчата вирушили з "холостяком" на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх. Відомо, що проект залишила 32-річна учасниця з Херсона Юлія Карнаух.

На сторінці в соцмережі Instagram, присвяченій 11 сезону "Холостяка", з'явився свіжий анонс 8 випуску, в якому учасниці нібито викрили Юлію "Зайку" в тому, що у неї є коханий поза проектом і взагалі вона не закохана в Михайла Заливака, для неї проект – це "просто гра".

Юлія "Зайка" і Михайло Заливако / скріншот з відео
Юлія "Зайка" і Михайло Заливако / скріншот з відео

У сюжеті йдеться, що Юлія Бельченко з кимось відпочивала на Мальдівах і в цьому їй дорікнули інші учасниці. Сам "холостяк" вирішив покликати дівчину на індивідуальне побачення, щоб з'ясувати, що відбувається насправді.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"З Юлею взагалі щось незрозуміле відбувається", - упевнений Міша.

Раніше ми писали про те, що ведучий "Холостяка" Григорій Решетник розповів про інтим між учасниками проекту: "Сподіваюся був".

Нагадаємо, можлива переможниця "Холостяка" Анна Богдан істерикою вилетіла з фавориток: "Уявила з себе дружину".

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниці "Холостяк 11" розкрили, хто насправді платить за побачення: "Чоловік самі знаєте кого".

Також портал Знай.uа писав, Розалі Номбре натякнула на перемогу в "Холостяку" з Михайлом Заливаком: "Слова зайві".