Можна зробити висновок, що шанувальники вже скучили за теплими стосунками Алли Пугачової і Крістіни Орбакайте, як мами і донька. Цього разу фанати згадали похід зіркового сімейства на програму Андрія Малахова "Пусть говорят". Тут легендарна співачка розговорилася і згадала дитячі капризи Крістіни.

Цікаво, що Алла Пугачова розповіла, як одного разу Крістіна зібралася йти з дому, просто тому, що вона образилася на маму.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатській сторінці Алли Пугачової в мережі Instagram "_alla.pugacheva".

Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте, фото: Instagram
Алла Пугачова і Крістіна Орбакайте, фото: Instagram

"Вона щось на мене образилася, зібрала речі і давай двері відкривати, з дому йти. Мама, я йду, вона з акцентом так говорила. Йду мама, маміте, йду! Я кажу, відчепися від мене. Відкрий мені двері, будь ласка, відкрий мені двері... Я не звертаю уваги. Підходить до мене і каже: - Я тобі російською мовою говорю оупен зе дор... Я можу говорити про неї годинами, тому що тепер у мене є можливість і зайвий раз її обійняти, і поцілувати... Тепер вона стає маленькою. Поки я жива, вона буде маленька, ну коли помру, тоді вона вже буде дорослою, а зараз...", - заявила Алла Пугачова.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Коли я була маленька, Росія була незграбна і мама вся така від мене...", - швидкоплинно додала Крістіна Орбакайте.

Автори публікації і віддані шанувальники Примадонни написали: "Так мило...". Що ж, з ними важко не погодитися.

Раніше повідомляли, Вєрка Сердючка відпочиває в Барселоні на яхті, в дорогому авто і з алкоголем: "Не пропустіть".

Як повідомляв Знай.uа, як зміниться донька Пугачової і Галкіна через 10 років: "Зовсім інша".

Знай.uа писав, "Боже, яка краса": Максим Галкін похизувався зрілими квіточками Пугачової, Лобода постаралася.