Популярна українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и стекло", дружина музиканта Володимира Дантеса Надя Дорофєєва святкує в середу, 21 квітня, свій 31-й день народження. Зірки шоубізу почали вітати красуню.

Так, колишня дружина Потапа, продюсерка Ірина Горова вже встигла поділитися приємними побажаннями.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Горової в мережі Instagram.

Публікація Ірини Горової, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Горової, скріншот: Instagram

"Надюша, сонечко з Днем народження! Ти дивовижна! В тобі так багато світла, таланту, щирості, трушності, внутрішньої сили! Ти так сильно заряджаєш всіх навколо своєю творчістю, бажанням подарувати світу доброту, любов до музики, пристрасть до танців, що впевнена немає нікого, хто б залишився байдужим до тебе.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Котик я бажаю тобі йти впевнено, вірити в себе, робити те, що надихає і народжується всередині, кайфувати, підкорювати світ, зводити всіх з розуму, створювати тренди і ніколи не зупинятися! Ти наш dofamin, від тебе нас маже і ми в постійній zavisimosti від тебе", - вітає Ірина.

Надя Дорофєєва, скріншот: YouTube
Надя Дорофєєва, скріншот: YouTube

Варто також зазначити, що Ірина Горова до теплих слів додала і яскраві фотографії, де вона разом з Надею відпочиває на яхті серед красивих гір. Дівчата одягнені в теплі худі, куртки і щасливо посміхаються. Геолокацію Ірина поставила, як "Україна". Тепер ми знаємо, що зірки теж люблять відпочивати у себе на Батьківщині.

Раніше повідомляли, прийомна донька Потапа зізналася, хто псує їй життя: "Звідки ця...".

Як повідомляв Знай.uа, Потап поділився несподіваною фотографією: мізки вивалилися назовні.

Знай.uа писав, колишня Потапа Горова порилася в землі заради дерев: "Для майбутніх поколінь".