Відома українська блогерка Софія Стужук поділилася з шанувальниками новими фотографіями. Ця фотосесія призначена для обкладинки журналу для дорослих.

Дівчина має величезну аудиторію в соціальній мережі Instagram, на неї підписано понад 5,7 мільйонів користувачів. Там вона ділиться найважливішими подіями зі свого життя, і ось, одне з них.

Дівчина знялася у відвертій фотосесії для квітневого номера журналу Playboy Ukraine.

Фотографії з'явилися на сторінці Софії Стужук в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Ну що я нарешті можу вам похвалитися!)))). Дивіться кайфову мене на обкладинці і всередині квітневого ПЛЕЙБОЙ!). Так, мамка трьох малюків!). А фіглі! Це не хрест на собі! Я офігенно сексуальна мамка трьох!). І все одно що скажуть🚀 🚀 🚀. Дякую за цю фотосесію зі своїм прекрасним @avdeevaphotographer_kiev і @anna_makeuphair ❤️❤️❤️❤️❤️» - підписала нову публікацію блогерша.

На нових знімках дівчина демонструє всі свої принади. Видно, що вона любить себе, і тому доглядає за своїм тілом, підтримує його у формі.

Зараз Софія Стужук поїхала на невизначений час в США, щоб розвіятися. Разом з нею на відпочинку помічений і Андрій Шатирко 9 учасник реаліті "Холостячка".

В яких саме вони відносинах-молоді люди мовчать, не хочуть розводити зайві чутки. Але, це не допомогло, вже весь інтернет гуде про їхній роман.

Нагадаємо, Єфросиніна висвітлила пронизливу історію дівчинки, на її місці може опинитися кожна: "мене гвалтує батько".

Як повідомляв портал Знай.ua, учасниця "Холостяка" виявилася екс-коханкою покійного Дмитра Стужука.

Також портал Знай.uа писав, що у Рівному при домашніх пологах померла послідовниця Софії Стужук.