Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Однією з учасниць проекту стала успішна блогерка і маркетолог Надін Медведчук. Дівчина має намір дійти до фіналу і побудувати кохання з "холостяком".

"Я потрапила в справжню казку. Це найкрасивіший, найважливіший і найромантичніший проект в Україні", - написала Надін у своєму Instagram.

Раніше блогерка перебувала у відносинах з Дмитром Стужуком, який помер від коронавірусу в жовтні 2020 року. Медведчук закрутила роман з блогером через чотири місяці, як той пішов від дружини Софії.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Наші відносини тривали близько 2-3 тижнів. Діма заявляв, що тема шлюбу для нього закрита, і він не збирається повертатися до Соні. У нас були прекрасні довірчі відносини, я просто літала від щастя. Але в один момент Діма замість обумовленого побачення зі мною полетів до Туреччини, де в той момент відпочивала Соня. Це для мене було точкою в нашому романі. Я за те, щоб сім'я була повноцінною, батько був поруч з дітьми", - зізналася дівчина.

Надін Медведчук і Дмитро Стужук, фото з Instagram
Надін Медведчук і Дмитро Стужук, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Надін Медведчук звинуватили в шахрайстві: "Людей дурила в Чернівцях".

Нагадаємо, зайка Юля з "Холостяк-11" натякнула на стосунки з Заливако після проекту: "Мені пощастило".

Як повідомляв портал Знай.uа, власниця секс-шопу з "Холостяка" виправдалася за свій зовнішній вигляд в кадрі: "Всю ніч бухала і поспала 3 години".

Також портал Знай.uа писав, що українці проголосували за фавориток "Холостяк-11": гімнастика, навчання і любов до мотоциклів.