Популярна українська співачка, тренер "Голос країни" Надя Дорофєєва в середу, 21 квітня святкує свій 31-й день народження. Зворушливим відео з кадрами з різнїх виступів поділилися в акаунті Зіркового шляху.

Виявилося, що до 31 року Надя знайшла секрет щастя і виявилося, що для артистки він полягає в тому, щоб займатися улюбленою справою, любити і помічати красу в деталях.

"Неповторна DOROFEEVA святкує день народження ❤️ якщо вам здається, що ця красуня винайшла секрет щастя - так і є. Головне займатися улюбленою справою, любити і помічати красу в деталях. @nadyadorofeeva бажаємо, Щоб твоя посмішка сяяла ще яскравіше, мрії здійснювалися, а хіти звучали з кожного динаміка світу", - сказано в повідомленні.

Шанувальники в коментарях почали вітати співачку з днем Народження і бажати їй всього найкращого.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес трепетно привітав кохану, виставивши архівне відео виконавиці з канікул на райському острові Балі, де пара відпочивала на початку 2021 року. У ролику зірка позувала лише в жовтому бікіні, сидячи на каменях і насолоджуючись водоспадом.

Варто відзначити, що Володимир також поділився кумедними сторіс з дружиною, де Ласкаво "підколів" її, назвавши "старою", при цьому обіймаючи і цілуючи Надю.

Раніше ми повідомляли, тренер "Голос країни" Надя Дорофєєва показала свою "залежність" на всю Україну.

Як повідомляв "Знай.uа", Наді Дорофєєвої-31, Володимир Дантес зворушив дружину сюрпризом.

Також "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва розповіла про улюблене заняття в день народження, Дантес не потрібен.