Акторки студії гумору "Жіночий квартал" і команда "Тріо різні" в шоу "Ліга сміху" знялися у відвертій фотосесії для обкладинки українського журналу Playboy. Партнером по зйомках для Насті Оруджевої, Саші Машлятіної та Аліни Гордієнко став їхній тренер – Гарік Корогодський.

Фотографії було опубліковано на офіційній сторінці "Жіночого кварталу".

"Немає сил більше мовчати! 🔥🔥🔥 Наші пекельні красуні Настя Оруджева, Саша Машлятина і Аліна Блажкевич знялися для Playboy Україна зі своїм тренером з "Ліги сміху" Гаріком Корогодським і дали відверте інтерв'ю. Про чоловічий і жіночий гумор і межі дозволеного, читайте в свіжому випуску українського Playboy", - йдеться в публікації.

фото Playboy Україна
фото Playboy Україна

фото Playboy Україна
фото Playboy Україна

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

фото Playboy Україна
фото Playboy Україна

"Ну нічого собі, дівчата класно виглядають кожна красуня і абсолютно по різному) а ось шо Гарік в плейбої робить незрозуміло 😂", "Не думала що вони до такого опустяться 😕", "Світ збожеволів...." - написали коментатори.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Олена Кравець з "Квартал 95" вирішила омолодитися і перегнула палицю: "У мене все розширилося".

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап помацав "геніталії" Корогодського за лаштунками "Ліги сміху": "Гарік, ти – найкращий!"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару зізналася у важкому захворюванні: "Кисневе голодування, нежиті..."