Відомий український кулінар Євген Клопотенко, який напередодні потрапив до престижного рейтингу 50 людей, які змінюють майбутнє світової гастрономії, розповів про найкращі паски перед Великоднем.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа своїй сторінці в Інстаграмі Євген Клопотенко зауважив, що під час приготування до Великодня важливо спекти не абиякі паски, а приготувати цей основний атрибут свята з особливою любов'ю. Та й ідеальний перевірений рецепт зайвим не буде.
"Щоб ви їли та відчували щастя і якусь всесвітню вдячність за той момент, який проживаєте. Немов вас янголи посипали промінчиками світла. Такі от паски ми зробили у @100rokivtomuvpered. М'якенькі, добрі, не схожі на все, що ви куштували до того. На гуслянці, щоб просочити їх українським сенсом.", - розповів він.
Євген Клопотенко розповів, що його команда готує паски на всі смаки: є з журавлиною, настояною на коньяку; з кремом з білого шоколаду, материнки. "І воно все таке вологе, солодке і витікає, що рве дах", - додав кулінар. Євген Клопотенко також назвав й інші неймовірні страви власного виробництва, підкинувши українцям ідеї меню до великоднього столу.
"Плюс, ми зробили сети з різними стравами. Це тупо найкраще рішення, якщо у вас немає часу на приготування їжі до Великодня. Є з верещакою (ребра у квасі) та запеченими картоплею і айвою. Є з курчам у травах та солодким перцем з карпатською бринзою. Є з гратеном з фенхелю та печеним баклажаном з грибним бешамелем. До всіх сетів йдуть маленькі паски.", - розповів він.
Нагадаємо, Євген Клопотенко нагодував американців бджолами: "Вони охриніли". Відомий український кулінар побував у Нью-Йорку
Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко потрапив до престижного світового рейтингу: "Це мрія кожного". Український кулінар зізнався, що це була його мрія
Також "Знай.ua" писав, Євген Клопотенко приготував український борщ з Мальдівами та США: додали тунець, яблука та гриби. В Нью-Йорку кулінар спробував показати, що борщ - не просто страва